Hoofdmenu

Blow & Go! Het spel met de rietjes 🌬️

80 keer bekeken

Adem in...... en blazen maar! Bij het Spel met de Rietjes blaas je jouw propje papier zo snel mogelijk van punt A naar punt B! En weet je wat nou zo leuk is? We kunnen een te gek parcours bouwen met spulletjes die we gewoon in huis en in de tuin kunnen vinden! We maakten een stappenplannetje!

Soort activiteit

Creatief
Sport & spel
Experimenten

Leeftijd

Kinderen 0 tot 2
Kinderen 2 tot 4
Kinderen 4 tot 8
Kinderen 8 tot 12
Kinderen 12+
Hele gezin

1. Verzamel materialen 🛠️

Ga op schattenjacht in huis en tuin! Natuurlijk pak je als eerste de rietjes. Maar je kunt ook tape, karton, kopjes, boeken en andere spulletjes verzamelen die kunnen helpen bij het bouwen van je parcours.

2. Bouw je parcours 🏗️

Laat je fantasie de vrije loop! Gebruik tape om een start- en eindpunt te markeren. Maak bochten, tunnels en obstakels. Gebruik bijvoorbeeld kopjes als hindernissen of twee boeken tegen elkaar om een tunnel te maken. Hoe gekker, hoe beter!

3. Test en pas aan 🔄

Probeer je parcours uit en kijk waar het verbeterd kan worden. Misschien moet je de hoeken van je tunnels aanpassen of de afstand tussen de hindernissen vergroten. Ben je helemaal tevreden? Dan is het tijd voor actie!

4. Daag elkaar uit 🏆

Nodig je familie, vriendjes en vriendinnetjes uit voor een blazende wedstrijd! Wie kan het propje papier het snelst door het parcours blazen? Let the games begin!

5. Maak herinneringen 📸

Vergeet je niet om foto's te maken van je epische parcours? En natuurlijk van de blazers, want die kunnen gekke bekken trekken! We vinden het leuk om de foto's te zien, dus post ze op Facebook of Instagram met de hashtag #limonadebrigade en/of tag ons in jouw post: @limonadebrigadeLely (Facebook) of @limonadebrigadelelystad (Insta).

Veel blaasplezier met zijn allen! 🌬️💨

 

#samenthuisdoen #lelystad #spelletjes #rietjesspel #thuisactiviteiten #creativiteit #familieplezier #avontuurlijk #bouwen #blazen #buitenpret #LimonadeBrigadeLelystad 🍃

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)
Cookie-instellingen