Hoofdmenu

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

De Flevomeer Bibliotheek organiseert veel leuke, speciale kinderactiviteiten als vertelvoorstellingen, workshops en speciale happenings tijdens LelySTART (Alles Kids!), de Kinderboekenweek en rondom Sinterklaas.

Categorie

Ouderschap
Ontspanning
Mentale ontwikkeling
Algemene jeugdgezondheid

Al deze activiteiten zijn gratis te bezoeken en dragen bij aan gelijke kansen voor iedereen, de persoonlijke ontwikkeling van Lelystedelingen, actieve deelname aan het maatschappelijke en culturele leven, een leven lang leren en leesplezier.

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad is de thuisbasis van de LimonadeBrigade Lelystad, zodat ouders gericht hun informatie zoeken en kunnen vinden.

Informatievoorziening voor jonge ouders is een taak die uitstekend past bij de kernwaarden van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad, aangezien zij de huiskamer van Lelystad willen zijn, met antwoord op allerhande vragen van onze inwoners. Zij informeren inwoners over instanties en diensten die lokaal worden aangeboden en mensen op deze manier wegwijs te maken binnen het netwerk dat in Lelystad beschikbaar is. Lokale betrokkenheid staat bij hen hoog in het vaandel.

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...
Cookie-instellingen