Hoofdmenu

Humanitas Home-Start

Heb je een jong gezin? En heb je soms behoefte aan wat steun bij het opvoeden? Home-Start helpt. Wil je graag wat praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met een kind van 6 jaar of jonger.

Categorie

Ouderschap
Baby
Fysieke ontwikkeling
Mentale ontwikkeling
Algemene jeugdgezondheid

Iedere ouder heeft wel eens behoefte aan hulp bij het opvoeden. Hierbij kun je denken aan ondersteuning bij opvoedkundige vragen, praktische tips of alleen een luisterend oor.

Deze hulp kunnen de ervaren vrijwilligers van Humanitas / Home-Start je bieden. Jullie/jouw vragen staan daarbij centraal; je geeft zelf aan op welk gebied je ondersteuning wilt ontvangen. Het doel van Home-Start is jouw/jullie zelfvertrouwen als ouders te vergroten. Ook de sociale relaties kunnen zo worden versterkt.

Home-Start is gericht op gezinnen met kinderen vanaf - 9 maanden tot 18 jaar. De focus ligt op gezinnen met jonge kinderen.

In Lelystad en Dronten wordt er ook Home-Start+ aangeboden, dat is gericht op gezinnen waarbij één van de kinderen een leeftijd heeft tussen 7 en 18 jaar.

Meer informatie: https://www.humanitas.nl/afdeling/lelystad-dronten/activiteiten/humanitas-home-start/

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen