Hoofdmenu

Gezinscoach Flevoland

Heb je een opvoedvraag? En wil je met een frisse blik je situatie bekijken en uitzoeken welke aanpak het beste bij jou past? Dat kan bij Gezinscoach Flevoland! Bij jou thuis of op locatie: in een mooi bos in Lelystad!

Opvoeden en een gezin draaiende houden, is vaak leuk, maar soms ook lastig. Als ouder doe je je best om je kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Vaak gaat dat makkelijk, maar soms zijn er momenten dat dat niet mee valt.

Heb je behoefte om eens met een frisse blik je situatie te bekijken en uit te zoeken welke aanpak het beste bij jou en je gezin past? Samen kijken we welke, meestal kleine, ‘koerswijziging’ je kan helpen om je gezinssituatie weer een boost te geven.

Op die manier krijg je weer meer plezier in het opvoeden en ontstaat er weer een goede gezinsbalans waarin alle gezinsleden tot hun recht kunnen komen.

Je kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, zoals een coachtraject of een gezinsplan maken als sterke basis voor nu en later. Andere opties zijn, op basis van beweging en spel, een Rots en Watersessie met je gezin (in het bos of bij je thuis) of kinderpaintball met je gezin met de focus op samenwerking.

Je bent altijd welkom voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Corona

‘Face to face’-coachsessies zijn helaas nu niet mogelijk. Maar ik wil graag een bijdrage leveren aan de uitzonderlijke omstandigheden waar we ons vanwege het Corona-virus in bevinden.
Ik bied je als ouder een gratis ‘mail-consult’ aan als je een opvoedvraag wilt voorleggen of over iets wilt sparren ten aanzien van je gezinssituatie. Een mailconsult heeft uiteraard zijn beperkingen t.a.v. een ‘face to face’-coachsessie, maar in deze omstandigheden van beperkt sociaal contact draagt het hopelijk toch iets bij!
Je kunt je vraag mailen naar: info@gezinscoachflevoland.nl.

 

 

 

Specialisatie:

Mentale ontwikkeling

Website:

www.gezinscoachflevoland.nl

Afbeeldingen

Cookie-instellingen