Hoofdmenu
Submenu

PeuterCafé • Het leven van de honingbij

Begin

22-03-2024 om 10:00

Einde

22-03-2024 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad, Promesse 4, 8223 AM Lelystad

Zoemmmm! Jaap en Aafke van stichting Dop en Erwt komen langs bij het PeuterCafé met handpop 'Bea de honingbij' en vertellen je alles over het leven van bijen. Kom je ook gezellig langs? Je kunt tussen 10.00 en 12.00 uur gewoon binnenlopen bij ons Inspiratiepunt in de bibliotheek!

Jaap en Aafke van stichting Dop en Erwt vertellen op een speelse manier hoe je samen met je kind de natuur kunt ontdekken en leuk samen kunt tuinieren. 

Stichting Dop en Erwt uit Lelystad helpt kinderen de natuur te ontdekken. Op de website van stichting Dop en Erwt kun je meer informatie vinden over wat ze allemaal doen voor ouders, scholen en BSO.

Ook superleuk is het e-book 'Alle kinderen de tuin in!' dat Dop en Erwt heeft gemaakt. Het e-book is een hulpmiddel voor ouders en onderwijskrachten, om kinderen van alle leeftijden te helpen de tuin te ontdekken.

Elke vrijdag is er weer PeuterCafé, van 10.00 tot 12.00 uur in de bieb. 🧒💕 Laat je kleintje(s) samen spelen, ontdekken en nieuwe vriendjes maken terwijl je zelf andere ouders ontmoet onder het genot van een kopje koffie ☕ of thee! 🤗💬. Je kunt gewoon binnenlopen bij ons Inspiratiepunt!

Over het PeuterCafé

🧒💕 Laat je kleintje(s) samen spelen, ontdekken en nieuwe vriendjes maken terwijl je zelf andere ouders ontmoet onder het genot van een kopje koffie ☕ of thee! 🤗💬

Het PeuterCafé is er iedere vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad! Af en toe hebben we ook een educatief thema. Je kan altijd gewoon binnen lopen en meedoen bij ons Inspiratiepunt in de Flevomeer Bibliotheek Lelystad. Dus ben je een vader of moeder met kleine kinderen? Dan is het PeuterCafé er voor jou! Gezellig als je ook komt!

#PeuterCafé #Lelystad #bibliotheekLelystad #spelen #ontmoeten #ontdekken #kletsen #LimonadeBrigadeLelystad🍃

Cookie-instellingen