Hoofdmenu
MamaCafé
Submenu

Kinderkleding Ruilbeurs @ MamaCafé

Begin

08-05-2024 om 10:00

Einde

08-05-2024 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad, Promesse 4, 8223 AM Lelystad

Wil je je kinderen leuk kleden, maar wil of kun je niet te veel geld uitgeven? Of heb je nog veel kleding liggen en vind je het zonde om alles weg te gooien? Dan is de Kinderkleding Ruilbeurs écht iets voor jou! We richten ons deze eerste keer op de maten 86 t/m 110 (1 jaar t/m 4 jaar).

Hoe werkt het?

Ouders kunnen hun tweedehands kinderkleding aanbieden, maar kunnen ook kunnen kinderkleding uitkiezen en meenemen. Het is niet verplicht om 1 op 1 te ruilen. Wel is het belangrijk dat als je kinderkleding aanbiedt, het schoon en heel moet zijn.

Je kunt kinderkleding aanbieden/ruilen/meenemen in de maten:

Maat 86: 12-18 maanden
Maat 92/98: 2-3 jaar
Maat104/110: 3-4 jaar

Wordt de kinderkleding die je aanbiedt, niet meegenomen? Dan kun je het weer mee naar huis nemen, maar je kunt het ook achterlaten bij het MamaCafé. Wij brengen het dan naar De Groene Sluis. Zo krijgt je kinderkleding alsnog een nieuwe bestemming én je steunt er goede doelen uit Lelystad mee. 

Over het MamaCafé

Bij het MamaCafé ontmoet je andere moeders en kun je terecht om gezellig te kletsen, tips uit te wisselen en een kop koffie of lekker kopje thee te drinken. Het MamaCafé in de bibliotheek is er elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur. 

We hebben altijd voor alle kindjes iets te doen en aanmelden is niet nodig; je kunt gewoon binnenlopen! 

#MamaCafé #Lelystad #bibliotheekLelystad #vertelvoorstelling #voorlezen #lezen #kletsen #ontmoeten #LimonadeBrigadeLelystad 🍃

Cookie-instellingen