Hoofdmenu
Submenu

Talentenshow met disco @ Wijkcentrum Zuiderzee

Begin

18-05-2024 om 18:30

Einde

18-05-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wijkcentrum Zuiderzee, Waddenlaan 1, Lelystad

Vier meiden van basisschool Ichthus organiseren op zaterdag 18 mei een feestavond voor kinderen uit de Zuiderzeewijk. Met een open podium voor kinderen van 4-12 jaar van 18.30 tot 19.30 uur en vanaf 20.00 uur disco voor de kinderen van groep 6-7-8 van de drie basisscholen uit de Zuiderzeewijk.

Vier meiden van basisschool Ichthus vonden dat het tijd werd voor een feestje. 💃Daarom organiseren zij op zaterdag 18 mei een feestavond voor kinderen uit groep 6-7-8 van de drie basisscholen uit de Zuiderzeewijk.
Van het regelen van de dj, het beheer de aankleding en de veiligheid, de meiden dachten aan alles. Dat deden ze samen met kinderbuurtwerker Wendy.

Het eerste uur (van 18.30-19.30 uur) vindt in de grote zaal van wijkcentrum Zuiderzee de talentenshow 🎤 plaats. Tijdens dit open podium kunnen kinderen van 4-12 jaar aan hun ouders en elkaar laten zien wat ze tijdens de activiteiten van LOL na school en De MuziekSpeelplaats hebben geleerd.

Om 20.00 uur verandert de zaal in een echte disco đŸĒŠ voor de kinderen van groep 6-7-8 uit de Zuiderzeewijk. 'We gaan er samen met @buurtcentrum de Joon gaan een geweldig feest van maken!'


Voor de ouders is er tijdens de disco de gelegenheid om aan de bar een gezellig drankje te doen. Koffie en thee is gratis.

Aanmelden đŸ‘‰ https://www.welzijnlelystad.nl/actueel/agenda/talentenshow-met-disco-voor-kinderen/

#toffetip #buurtwerk #buurtwerkindewijk #Lelystad #welzijn #contact #inwoners #kinderbuurtwerk #Zuiderzeewijk #kinderen #disco #talentenshow #buurtcentrum #lolnaschool #samenlelystadoost #LimonadeBrigadeLelystad đŸƒ

Cookie-instellingen