Hoofdmenu
Submenu

Peuter & Kleuter Festijn 'Circus' @ De Kubus

Begin

24-02-2024 om 09:00

Einde

24-02-2024 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kubus Lelystad, Agorabaan 3, Lelystad

Kom samen met je (groot)ouders naar De Kubus op 24 februari a.s. en ontdek het 🎪 Peuter Kleuter Festijn 🤡 vol circusplezier! Leer de fijne kneepjes van het circusvak met Circus Tadaa en geniet van workshops en professionele theaterproducties. Kaartjes zijn te koop via de website van De Kubus.

Neem je (groot)ouders mee naar De Kubus, want daar kun je samenwerken aan je eigen circusact. Het Peuter Kleuter Festijn staat dit jaar in het teken van het circus. Onderweg kom je van alles tegen. Circus Tadaa leert je de fijne kneepjes van het circusvak. De Kubusdocenten geven dans-, muziek- en beeldende workshops en je hebt toegang tot drie professionele theaterproducties: De Magische Kast, Maximilian viert een feestje en Circus Allez Hoep!

Circus

Samen met (groot)ouders kun je jouw circustalenten ontdekken, zoals jongleren, koorddansen, diabolo, eenwielfietsen en balanceren. Leer de fijne kneepjes van het circusvak en voel je een echte circusartiest.

Voorstellingen:

Magische kast (4+) FAMILIEVOORSTELLING

Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Wat zou er in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn?

Maximiliaan Modderman geeft een feestje (2+)

Een voorstelling naar hèt Prentenboek van het Jaar van de Nationale Voorleesdagen 2023. Een lieve voorstelling, verrassend en vooral muzikaal ingekleurd in een bont en fantasierijk decor.

Circus Allez Hoep (2+)

Pedro…het allerkleinste clowntje. Zou hij wel durven komen ondanks de bibbers in zijn buik? Zes kleurige rupsen. Isolde…de beroemde acrobatenvogel, loopt over een dunne lat…als dat maar goed gaat! Jerke…de STERKE man. Heft gewichten met groot gemak! En een spectaculaire salto van Hoep de Koe!

Workshops:

Beeldende kunst: Maak samen met juf Monica je eigen circusvoorstelling in een pop-up tekening. Je gaat knippen, plakken en tekenen.
Dans: Juf Marcella neemt jou al dansend mee aan de hand in onze mooie balletzaal. Ga jij dansen op het touw als een koorddanseres of kan jij als tijger door een hoepel heen springen?
Muziek: In het circus klinkt ook muziek. Juf Renee is de dirigent en jij speelt mee in het orkest.

Voorleesactiviteit:

De tijger ligt te slapen. Kikker, Vos en de andere dieren willen er langs, maar ze willen de tijger niet wakker maken. Ze hebben veel ballonnen bij zich. Misschien dat het daarmee lukt? Met acrobatische toeren gaan de dieren proberen om over de slapende tijger heen te kruipen. Voorleesconsulent Marijke van FlevoMeer Bibliotheek geeft een interactieve vertelvoorstelling met het prentenboek ‘Ssst! De tijger slaapt’.

Kaartverkoop

Zaterdag 24 februari van 9.00 – 13.00 uur: € 12,50 per dagdeel per persoon (ook als ouder/verzorger koop je een kaartje).
Zaterdag 24 februari van 14.00 – 18.00 uur: € 12,50 per dagdeel per persoon (ook als ouder/verzorger koop je een kaartje).

Kaartjes zijn online verkrijgbaar via deze link: https://tickets.dekubuslelystad.nl/

Een ticket geeft naast de dans, muziek, theater en beeldende workshops toegang tot drie professionele theaterproducties die speciaal zijn ontwikkeld voor onze jongste kunstliefhebbers.

Cookie-instellingen