Hoofdmenu
Submenu

Theater ‘Help! Een verrassing’ @ bibliotheek

Begin

02-02-2024 om 15:00

Einde

02-02-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad, Promesse 4, 8223 AM Lelystad

Op vrijdag 2 februari is er een lieve, interactieve en ook muzikale theatervoorstelling voor kinderen van 2 t/m 6 jaar in de bibliotheek. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het jaar. Kosten €1,50 voor leden, €2,00 voor niet-leden. Bestel op tijd je kaartje!

In de voorstelling brengt Katiuscia Principato het verhaal tot leven en met haar prachtige stem kleurt ze het geheel muzikaal in. Dit alles in een bont en fantasierijk decor. Dat wordt een leuke verrassing!

De voorstelling begint om 15:00 uur. De zaal is open vanaf 14:30 uur. Kaartjes kosten 2,-, bibliotheekleden krijgen 0,50 korting. Let op: iedere bezoeker heeft een eigen kaartje nodig, dus ook ouders en begeleiders. 

Over de voorstelling 
Een verrassing... Dat is fijn! Of zou het luid, groot, eng of druk zijn? Iets moeilijks, waardoor ik niet kiezen kan? Daar word ik zenuwachtig van. Help! een verrassing, wat zou het zijn? Help! Een verrassing, het wordt vast fijn… Alweer voor de 9e keer maakt artiest Katiuscia Principato een voorstelling voor de Nationale Voorleesdagen, gebaseerd op het Prentenboek van het jaar. Haar voorstellingen zijn lief, interactief, verrassend en gezellig muzikaal.  Dit jaar staat het boek ‘Help! een verrassing’ van Miriam Bos centraal. 

Cookie-instellingen