Hoofdmenu
Submenu

Kinder-Knutselmiddag @ Buurtcentrum De Joon

Begin

10-04-2024 om 14:30

Einde

10-04-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Buurtcentrum De Joon, Waddenlaan 1, 8223 CL Lelystad

Elke woensdagmiddag van 14.30 - 16.00 uur zijn kinderen tussen 4 en 13 jaar welkom bij Buurthuis de Joon (Waddenlaan 1, Lelystad) voor een leuke knutselmiddag. Meedoen is gratis! Neem je jouw papa, mama, opa of oma ook mee? Gezellig!

Elke woensdagmiddag kunnen kinderen terecht bij Buurthuis de Joon aan de Waddenlaan 1 te Lelystad. Daar worden elke woensdagmiddag creatieve activiteiten georganiseerd.

“De muziek is aangepast aan de doelgroep en de glaasjes limonade en koekjes gaan over de tafel”. vertelt Hennie die de activiteit leid van deze middagen. ,,Ik vind het leuk om met kinderen te werken." Wekelijks komen kinderen uit de buurt samen om met elkaar te knutselen. ,,Je merkt dat kinderen en ouders het toch prettig vinden om hier te komen", zegt Hennie. ,,Het geeft de ouders ook even wat lucht en de kinderen vinden het leuk om met elkaar creatief bezig te zijn."

Eén van de deelneemsters is Anne (10). Ze is samen met haar jongere zusje op de knutselmiddag afgekomen. ,,Ik heb met het kartonnetje van een wc-rol een Hello Kitty gemaakt", vertelt ze. ,,Anderen maakten een ander figuur zoals een minion." Volgens Anne is het leuk om op de woensdagmiddag dit soort dingen te doen. ,,Ik wil volgende week wel weer komen. Anders zit je misschien alleen maar thuis. Nu kun je gezellig met andere kinderen kletsen en knutselen. Ik vind het vooral leuk om creatief bezig te zijn."

Kinderen hoeven zich niet van tevoren op te geven. Je kunt hier gewoon binnen lopen", legt Hennie uit.

 

Buurtcentrum de Joon,

Waddenlaan 1, 8223 CL Lelystad.

Meer informatie via buurtcentrum@dejoon.nl of telefoon

06-5 47 56 777. 

Cookie-instellingen