Hoofdmenu
Submenu

Kinder-Ideeënmarkt @ Stadhuis Lelystad

Begin

12-06-2024 om 14:30

Einde

12-06-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Stadhuisplein 2, 8232 ZX Lelystad

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud en heb je een leuk idee met en/of voor de kinderen van Lelystad? Lever dan je idee in vóór 28 mei! Op de Kinder-Ideeënmarkt op 12 juni kun je vertellen wat jouw leukste idee is, achter je eigen versierde marktkraampje, alleen of met een groep. Doe je mee?

Kinder-Ideeënmarkt

Op woensdagmiddag 12 juni organiseert de Gemeenteraad van Lelystad voor kinderen van 4 t/m 12 jaar de Kinder-Ideeënmarkt. Heb jij een leuk idee met en/of voor de kinderen van Lelystad? Tijdens deze markt kun je vertellen wat jouw leukste idee is, achter je eigen versierde marktkraampje, alleen of met een groep.

De Gemeenteraad stelt € 50.000,- beschikbaar voor de leukste, groenste, sportiefste, slimste en beste ideeën voor Lelystad.

De eerste Kinder-Ideeënmarkt in 2023 (KinderMotiemarkt) was een leuk begin en de Gemeenteraad is benieuwd naar nog meer steengoede ideeën van de kinderen van Lelystad in 2024. Voorbeelden? Een speelplek, buurtpicknick, sporttoernooi, iets voor een goed doel, bomen planten, samen muziek maken of...? Jij mag het bedenken. 

Je idee inleveren? 

Je kunt jouw idee alvast inleveren vóór 28 mei 2024 via deze link . Het is handig om dat samen met een volwassene te doen. Je kunt alleen of samen met een groep(je) meedoen. Ook krijgt jouw school (primair onderwijs) een poster met een QR-code. Je kunt dus ook een idee inleveren samen met je klas!

Na je aanmelding krijg(en) je/jullie een persoonlijke uitnodiging van de Gemeenteraad met uitleg voor de Kinder-Ideeënmarkt. 

Let op: Als je mee wilt doen, is het de bedoeling dat je op woensdagmiddag 12 juni van 14.30 uur tot uiterlijk 17.00 uur naar het Stadhuis komt voor deze gezellige middag (met nog een paar verrassingen!). Volwassenen zijn welkom, maximaal 1 per jonge deelnemer of groep, want het gaat natuurlijk om de kinderen! 

Gaat de gemeenteraad stemmen over jouw idee? Wij zijn benieuwd! Veel succes!

Cookie-instellingen