Hoofdmenu
Submenu

Summer's Cool

Begin

21-08-2023 om 00:00

Einde

26-08-2023 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Summer’s Cool is een leuk en avontuurlijk 5-daagsprogramma voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die vanwege de financiële situatie thuis niet op vakantie kunnen gaan. Check snel of er nog plekjes zijn voor de laatste 2 weken van de zomervakantie. Mail naar o.chafi@sportbedrijf.nl voor de mogelijkheden.

TOFFE TIP 🤩

➡️ Summer's Cool 📍 vanuit MFA Atolplaza 📅 laatste weken van de zomervakantie 😀 ga mee op avontuur! Summer’s Cool is een leuk en avontuurlijk 5-daagsprogramma voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die vanwege de financiële situatie thuis niet op vakantie kunnen gaan. Het wordt georganiseerd door Sportbedrijf Lelystad i.s.m. Stichting Welzijn Lelystad. Onder deskundige begeleiding van verschillende organisaties maken de kinderen kennis met sportieve, culturele en educatieve activiteiten, zoals trampolinespringen, zwemmen in zwembad De Koploper, workshops bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en KUBUS Lelystad en dansen bij OChafisport.

Check snel of er nog plekjes zijn voor de laatste 2 weken van de zomervakantie:
- Maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus 2023 of
- Maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september 2023

Wil je jouw kind aanmelden? Mail dan naar o.chafi@sportbedrijf.nl voor de mogelijkheden!

#toffetip #summerscool #sportbedrijflelystad #welzijnlelystad #lelystad #zomervakantie #vakantie #zomer #workshops #activiteitenvoorkids #kleineportemonnee #avontuur #kubuslelystad #bibliotheeklelystad #ochafisport #atoplaza #LimonadeBrigadeLelystad 🍃

Cookie-instellingen