Hoofdmenu
Submenu

Rondje Kubus (LelySTART)

Begin

09-09-2023 om 13:00

Einde

09-09-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kubus Lelystad, Agorabaan 3, Lelystad

Beleef tussen 13.00 en 17.00 uur een onvergetelijke middag tijdens LelySTART met een Rondje Kubus! Met optredens, speurtocht, workshops muziek, kleien, schilderen en dansen, zowel binnen in De Kubus als buiten op het Kunstgras. Gratis toegang!

Beleef op zaterdag 9 september 2023 tussen 13.00 en 17.00 uur een onvergetelijke middag tijdens LelySTART met een Rondje Kubus! Laat je verrassen door een wereld vol kunst, dans, theater en muziekoptredens, zowel binnen in De Kubus als buiten op het Kunstgras. Ontdek je creatieve kant en doe mee met workshops waar je instrumenten kunt bespelen, kunt kleien en schilderen, dansen en demonstraties kunt zien. Laat je speurneus los tijdens de speurtocht en maak kans op een fantastische prijs! En terwijl je geniet van al het moois, trakteer je jezelf op een heerlijk ijsje van Billie’s Tuktuk. Gratis toegankelijk.

 

Tijdens het rondje Kubus met Lelystart kan je bijvoorbeeld tussen 13.00 en 14.00 genieten van een danspresentatie 👯‍♀️ Pieter Konijn 🐰 en zijn vriendjes, maar ook van de choreografieën Avatar, Wednesday en Harry Potter. En wat dacht je van de opzwepende showdance “If life gives you lemons, make lemonade” of de jongste tieners die de emotionele choreografie “Waterlanders” dansen of een prachtige dans over ongelijkheid? Natuurlijk komen ook de schattige dansdokters voorbij! Info: 👉https://ap.lc/7d3WQ

#rondjekubus #Lelystad #event #dans Kubus Lelystad LelySTART

Cookie-instellingen