Hoofdmenu
Agenda
Submenu

Workshop stop-motion @ bibliotheek

Begin

25-04-2024 om 15:00

Einde

25-04-2024 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad, Promesse 4, 8223 AM Lelystad

​Ken je de films van Buurman en Buurman en Shaun het Schaap? Die worden gemaakt met stop-motion. Wil jij dit ook maken? Haal dan snel een kaartje voor de workshop stop-motion op woensdag 25 april. Tijdens de workshop leer je hoe dit werkt en ga je zelf een stop-motion maken! Wees er op tijd bij!

Alles kan in animatiefilms! Een koe die parachute springt, happende scharen die een muntje achterna zitten, een sneeuwpop die tot leven komt, eigenlijk alles!

Tijdens de workshop Stop Motion leren de kinderen hoe dit werkt. Daarna werken de kinderen in groepjes hun eigen ideeën voor een verhaal uit tot een scenario dat ze gebruiken om een stop-motion film te maken op de iPad met behulp van klei, papier, tekeningen of Lego.

Er is plaats voor 15 kinderen. Toegang is gratis, maar download van tevoren wel even een kaartje via de website. Limo tip: wees er snel bij, want de workhop is altijd erg populair!

#stopmotion #stopmotionfilm #stopmotionvideo #buurmanbuurman #shaunhetschaap #legomovie #workshop #gratis #bibliotheeklelystad #flevomeerbibliotheek #lelystad #flevoland

Cookie-instellingen