Hoofdmenu
Submenu

BoekStartDag @ de bibliotheek

Begin

01-06-2024 om 10:00

Einde

01-06-2024 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad, Promesse 4, 8223 AM Lelystad

Op zaterdag 1 juni a.s. staat een gezellig evenement op de agenda: de landelijke Boekstartdag in de Bibliotheek Lelystad! Van 10:00 tot 12:00 uur is er een leuk programma, waarbij ouders en kinderen worden verwelkomd in de magische wereld van boeken. Én Rupsje Nooitgenoeg komt langs!

Op BoekStartdag krijgen de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. 

Tijdens de BoekStartdag op zaterdag 1 juni wordt er van alles door de bibliotheek georganiseerd, zoals:

- Rupsje Nooit Genoeg Voorleessessie: Een artiest gehuld in een Rupsje Nooit Genoeg-pak leest kinderen en ouders voor.

- Biebboekenmarkt: Ouders komen langs voor advies over resp. boeken, het BoekStartprogramma en de evenementen die de bibliotheek biedt.

- Levend Zoekboek-activiteit: Een interactief avontuur waar ouders en kinderen samen op ontdekking gaan in de bibliotheek.

De LimonadeBrigade is ook weer van de partij (samen met veel andere organisaties die samenwerken met de bibliotheek)! Bij ons kraampje - incl. limonade! - zullen we ouders en kinderen informeren over de LimonadeBrigade en onze leuke activiteiten.

Meer info is te vinden op:

https://www.boekstart.nl/specials/boekstartdag.html

#lezen #boekstart #boekstartdag #voorlezen #lezenisleuk #lezeniseenfeest #lezenisbelangrijk #lezenisfijn #lelystad #flevoland #bibliotheek

Cookie-instellingen