Hoofdmenu
Submenu

MamaCafé • Alle kinderen de tuin in!

Begin

06-03-2024 om 10:00

Einde

06-03-2024 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad, Promesse 4, 8223 AM Lelystad

Jaap en Aafke van stichting Dop en Erwt komen op een speelse manier bij het MamaCafé vertellen hoe je op een inspirerende manier samen met je kind de tuin kunt ontdekken. Kom je ook gezellig meedoen en meespelen? Je bent welkom van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek!

Jaap en Aafke van stichting Dop en Erwt vertellen op een speelse manier hoe je samen met je kind de natuur kunt ontdekken en leuk samen kunt tuinieren. 

Stichting Dop en Erwt uit Lelystad helpt kinderen de natuur te ontdekken. Op de website van stichting Dop en Erwt kun je meer informatie vinden over wat ze allemaal doen voor ouders, scholen en BSO.

Ook superleuk is het e-book 'Alle kinderen de tuin in!' dat Dop en Erwt heeft gemaakt. Het e-book is een hulpmiddel voor ouders en onderwijskrachten, om kinderen van alle leeftijden te helpen de tuin te ontdekken.

Over het MamaCafé

Bij het MamaCafé ontmoet je andere moeders en kun je terecht om gezellig te kletsen, tips uit te wisselen en een kop koffie of lekker kopje thee te drinken. Het MamaCafé in de bibliotheek is er elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur. 

We hebben altijd voor alle kindjes iets te doen en aanmelden is niet nodig; je kunt gewoon binnenlopen! 

#MamaCafé #Lelystad #bibliotheekLelystad #dopenerwt #natuur #spelen #ontmoeten #ontdekken #kletsen #LimonadeBrigadeLelystad🍃

Cookie-instellingen