Hoofdmenu
Submenu

Theater Tim @ bibliotheek

Begin

28-06-2023 om 15:00

Einde

28-06-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad, Promesse 4, 8223 AM Lelystad

De voorstelling 'Iedereen is anders' door Theater Tim is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en gaat over Tim en Lulie die een feest bedenken waar iedereen kan laten zien dat hij/zij iets anders goed kan. En iedereen die gepest wordt of zich buitengesloten voelt, doet mee! Gratis toegang

Iedereen is anders is een voorstelling met een boodschap die luchtig en grappig wordt gebracht. Na de voorstelling kunnen de kinderen kennismaken met de marionetten en ze zelf bewegen. Het is gratis en er is open inloop. 

Theater Tim

Met prachtige zelfgebouwde marionetten in een echt poppentheater brengt theater Tim een verhaal over anders zijn tot leven. In dit verhaal gaat het erom dat een dier niet meer bij de andere dieren en mensen wil blijven wonen, omdat iedereen zo gemeen tegen hem is. Dat vinden Tim en Lulie helemaal niet fijn. Zij bedenken een feest waar iedereen kan laten zien dat hij/zij iets anders goed kan. Zelfs het dier dat zich buitengesloten voelde, doet mee. Op dit feest bedenken ze ook een woord wat het tegenovergestelde van pesten is. Zij willen graag dat iedereen zich fijn voelt. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.  

Haal een gratis kinderkaartje in de bibliotheek of via de website van Flevomeer Bibliotheek Lelystad.

Cookie-instellingen