Hoofdmenu
Submenu

Me time @ PeuterCafé (special)

Begin

07-06-2024 om 10:00

Einde

07-06-2024 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad, Promesse 4, 8223 AM Lelystad

Even tijd voor jezelf en genieten van me-time! Kies uit 3 gratis, heerlijke workshops waarbij je even lekker kunt ontspannen en inspiratie opdoet. De workshops worden gegeven door ervaren professionals. Er zijn extra gastvrouwen aanwezig om op de kinderen te letten tijdens de workshops!

Je kunt tijdens het PeuterCafé kiezen uit 3 workshops van 15 minuten, gegeven door ervaren professionals:

  1. Een workshop 'De Superwoman' door coach Joyce Busch (https://www.joycebusch.nl/)

    Na deze workshop zul je beter je grenzen herkennen en duidelijker aangeven. Maar wel met een knipoog, want een beetje zelfspot maakt het leven zoveel leuker!

  2. Het maken van een collage/vision board door Nathalie Salders (https://www.collage2connect.nl).
    Het ontwerpen van een eigen collage/vision board, waarin ouders hun wensen en dromen voor henzelf en hun gezin kunnen visualiseren. Door knippen en plakken, creëren ze een visueel manifest van hun doelen en verlangens. Deze activiteit biedt niet alleen rust, inspiratie en inzicht, maar is ook gewoon leuk om te doen.

  3. Rug-, nek-, schouder, handmassage door Danitsja Helfensteijn (https://www.danitsjacoaching.nl/)

Tussen de workshops zit voldoende tijd om je weer bij je kind(eren) te voegen. De workshops zijn verspreid op diverse plekken in de bibliotheek, in de buurt van het PeuterCafé.

Aanmelden is niet nodig, maar we weten niet hoe druk het wordt en of er voldoende plek is voor iedereen om de gewenste workshops te volgen. Dus wees er op tijd bij, zodat je je bij aanvang (10.00 uur) kunt intekenen voor de workshop(s) van je keuze!

Cookie-instellingen