Hoofdmenu
Submenu

Sinterklaasfeest @ De Kubus

Begin

29-11-2023 om 15:00

Einde

29-11-2023 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Kubus, Agorabaan 3, 8224 JS Lelystad

Gratis Sinterklaasfeest in de theaterzaal van De Kubus op woensdagmiddag 29 november vanaf 15.00 uur. Je kunt ook op de foto met Sinterklaas en de Pieten! En ben je tussen de 7 en 12 jaar en ben je muzikaal? Dan kun je je zelfs aanmelden voor het Sinterklaasorkest!

Beleef samen het Kubus Sinterklaasfeest πŸ₯³ op woensdagmiddag 29 november 2023 om 15.00 uur in de theaterzaal van De Kubus. Gratis toegang.

Laat je verrassen terwijl Sinterklaas en zijn Pieten arriveren in de grote zaal, waar onze Kubuscursisten laten zien wat ze hebben geleerd. Om 15.45 speelt het Sinterklaasorkest in de foyer en kan je op de πŸ“Έ foto met Sint en Piet.

Speel mee in het Sinterklaasorkest 🎺🎸🎹
Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en wil je een keer met een echt orkest meespelen? Dat kan! Geef je op voor het Sinterklaasorkest en speel mee onder leiding van dirigent Gerard Poot! Je kunt al meedoen vanaf 1 jaar les. Info πŸ‘‰ dekubuslelystad.nl

#toffetip #Sinterklaasorkest #sinterklaasfeest #gratis #kinderen #kubuskids #lelystad #sint #pieten #cursisten #uittip #sinterklaas #kubuslelystad #kubuskids #feest #talent #optredens #talentinlelystad #sint #volisvol #kinderen #lelystad #LimonadeBrigadeLelystad

Cookie-instellingen