Hoofdmenu
Submenu

MamaCafé - Over project 'Opstapje'

Begin

08-11-2023 om 10:00

Einde

08-11-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad, Promesse 4, 8223 AM Lelystad

Opgroeien gebeurt met vallen en opstaan. En soms heeft je peuter wat meer hulp nodig bij zijn/haar ontwikkeling. Floor en Linda leggen uit hoe het project Opstapje van GO! Kinderopvang de communicatie en het samenspel tussen jou en je kind kan verbeteren en wat het project precies inhoudt.

Hoe werkt Opstapje?

Doel is om de communicatie en het samenspel tussen ouder(s) en kind te verbeteren. Je kind leert spelenderwijs van jou. Om daarbij te helpen, komt er gedurende een periode van 26 weken een medewerker van Opstapje één uur per week bij je thuis:

  • De medewerker neemt speelgoed en boekjes mee
  • Je krijgt een map met spelletjes en liedjes
  • De Opstapje medewerker laat zien hoe je je kind kunt stimuleren
  • Ze helpt als je vragen hebt
  • De andere dagen speel je zelf met je kind

Tijdens dit programma leer je hoe je je kind in zijn/haar ontwikkeling kunt ondersteunen. Ook krijg je meer inzicht in wat je al doet en wat je nog meer kunt doen in de opvoeding van je kind. En je weet hoe je kind een goede start kan maken op een voorschoolse voorziening zoals een VE-peuterspeelzaal. 

Meer weten?
De coördinator vanOpstapje helpt graag verder en kan al je vragen beantwoorden, via opstapje@go-kinderopvang.nl. Ook kan de jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau meer informatie geven.

Aanmelden


Direct aanmelden? Dat kan via het formulier op de website van GO! Kinderopvang.

Cookie-instellingen