Hoofdmenu
Inspiratie en informatie voor ouders in GorinchemGezellig andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten. Doe daarnaast inspiratie op om je kind beter te leren kennen.
Submenu

PeuterCafé | Vragenuurtje JongJGZ

13-04-2022

Begin

18-05-2022 om 10:00

Einde

18-05-2022 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Woensdag 18 mei komt Ellen de Klein van JongJGZ naar het PeuterCafé om alle vragen die er bij jullie leven over jullie kindje te stellen. Dit vragenuurtje vindt maandelijks plaats in het PeuterCafé. Daarnaast is er aandacht voor het thema Groeien en bloeien.

Zoals jullie weten werkt het consultatiebureau (onderdeel van JongJGZ) samen met het PeuterCafé. Vanuit deze samenwerking is het idee ontstaan om een laagdrempelig vragenuurtje tijdens het PeuterCafé te creëren.

Ellen de Klein van JongJGZ is tijdens het PeuterCafé één keer per maand aanwezig van 10:30-11.30 uur. Gedurende dit uurtje kunnen jullie allerlei vragen stellen die betrekking hebben op jullie kindje. Dit kan bijvoorbeeld gaan over slaapproblemen, zindelijk worden, de peuterpuberteit, bezoek aan de peuteropvang, de spraaktaalontwikkeling van je kind of net waar je op dat moment mee zit of behoefte aan hebt. Ellen kijkt er naar uit om jullie binnenkort te zien en te spreken.

Daarnaast is er deze ochtend aandacht voor het thema Groeien en bloeien. ER zijn boekjes over de lente aanwezig en er kunnen mooie bloemen geknutseld worden. 

Cookie-instellingen