Inspiratie en informatie voor ouders in GorinchemGezellig andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten. Doe daarnaast inspiratie op om je kind beter te leren kennen.
Submenu

HB-Café

17-06-2022 237 keer bekeken

Begin

29-06-2022 om 19:30

Einde

29-06-2022 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Woensdagavond 29 juni komt Sabine Hessels naar de LimonadeBrigade om ouders/verzorgers van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten.

Als ouder van een hoogbegaafd kind is het vaak een enorme zoektocht: Hoe ga je om met de herkenning en erkenning? Met het beeld dat veel mensen van hoogbegaafdheid hebben en de uitdagingen die erbij komen kijken? Het kan heel helpend zijn om andere ouders te spreken en te horen; hun verhaal, je eigen verhaal en de uitdagingen die elke ouder en elk hoogbegaafd kind tegenkomen.

Sabine, moeder van 4 hoogbegaafde kinderen, is ervaringsdeskundige en weet daarom als geen ander hoe enorm waardevol het kan zijn om ouders te ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten. Zij nodigt jullie daarom bij de LimonadeBrigade uit om jullie verhaal te delen, te luisteren naar de ervaringen van anderen, om vragen te stellen of gewoon een kopje koffie of thee te drinken. Geheel vrijblijvend luisteren of vertellen.

Er is een mooie samenwerking ontstaan tussen De LimonadeBrigade en Sabine. Woensdagavond 29 juni zal in het teken staan van gewoon gezellig ontmoeten, (h)erkennen en even lekker bijkletsen. Na de zomervakantie zal een reeks bijeenkomsten van start gaan met een informatief/interactief karakter waarbij gewerkt gaat worden met uiteenlopende thema’s. Dus mocht je bepaalde interesses/thema’s hebben, kom ze woensdag de 29e vooral delen!

Het HB-café vindt plaats op woensdag 29 juni in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem. Vanaf 19:30 zijn ouders welkom en het HB-café begint om 20:00 uur. Toegang is gratis. Voor de koffie/thee vragen we een kleine bijdrage. Meld je aan via hoogbegaafdgeluk@outlook.com, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Meer informatie over het programma vind je op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

Wil je voorafgaand aan het HB-café alvast iets vragen over hoogbegaafdheid of over deze informatieve avond? Dan kun je Sabine per e-mail bereiken op awhessels@live.nl.

Cookie-instellingen