Hoofdmenu

Gorinchem Beweegt start met het Sportpunt+

207 keer bekeken

Een belangrijk speerpunt binnen het huidige sportbeleid van de gemeente Gorinchem is het inzetten op de motorische ontwikkeling van de inwoners. Daarom start Gorinchem Beweegt met het Sportpunt+ voor kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool.

Interessant voor ouders

Bewegen

Leeftijd

Kinderen 4 tot 8
Kinderen 8 tot 12

De buurtsportcoach van Gorinchem Beweegt gaat tijdens het Sportpunt+ met de kinderen aan de slag met het verbeteren van de motoriek. Het is speciaal voor kinderen uit groep 3 t/m 8 die hier nog wat ondersteuning en hulp bij kunnen gebruiken. Uiteraard zal het plezier tijdens het Sportpunt+ voorop staan!

Dag en tijd: dinsdag 5 april van 15.30 – 16.30 uur (het sportpunt vindt één keer in de twee weken plaats op dinsdag van 15.30-16.30 uur).
Locatie: gymzaal Dr. Hiemstralaan (Dr. Hiemstralaan 87 in Gorinchem)
Deelname aan het Sportpunt+ is volledig gratis. 

Aanmelden

Aanmelden voor het Sportpunt+ is verplicht. U kunt uw kind aanmelden door te mailen of bellen naar buurtsportcoach Quincy via q.bartens@gorinchem.nl of Sabine via s.v.d.wal@gorinchem.nl . 

Meenemen naar het Sportpunt+

Sportkleding en sportschoenen zijn verplicht in de gymzaal. Er zijn kleedkamers aanwezig waar omgekleed kan worden. Ook is het slim om een flesje water mee te nemen om tussendoor wat te kunnen drinken.

Overige sportpunten Gorinchem Beweegt

Heeft u geen interesse in het Sportpunt+ maar wel in één van de andere sportpunten van Gorinchem Beweegt, klik dan op de link voor het volledige overzicht van de sportpunten in iedere wijk:
https://www.gorinchembeweegt.nl/aanbod/soort/sportpunten-in-de-wijk/#all

 

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)
Cookie-instellingen