Hoofdmenu
Agenda
Submenu

PeuterCafé , Ontprikkelkapper Nina Verbaan

02-07-2024

Begin

13-11-2024 om 10:00

Einde

13-11-2024 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

PeuterCafé, groenmarkt 1, in de bibliotheek.

De Ontprikkel Kapper is er voor kinderen en volwassen die hoog gevoelig zijn en snel overprikkeld zijn, in het spectrum zitten met o.a. ADHD, autisme, PTSS en ontwikkelings voor en achterstand hebben etc. Of het gewoon heel spannend vinden. Het komt veel voor dat kinderen ongeveer tussen de 0-6 ja

Mijn naam is Nina Verbaan

Op 1 juni 2015 begon ik met Nina’s Kinderkapsalon met het doel om kinderen en eventueel ouders te knippen.

Al snel werkte ik met veel kinderen die knippen heel erg spannend vinden en de laatste jaren ook steeds meer kinderen die veel prikkels ervaren door o.a. ADHD en autisme etc.

Hierna volgden ook volwassen die veel prikkels ervaren ook door o.a. ADHD en autisme etc, maar ook PTSS etc. 

Het is belangrijk om rustig en geduldig te werk te gaan in dit specialisme in het kappersvak. En om nog eer ervaring te krijgen heb ik veel met ouders gepraat, mijn ingelezen en cursussen/workshops/studies gevolgd. Dit doe ik nog steeds om nog meer te leren en om mensen nog beter te kunnen helpen om minder prikkels te ervaren.

Zelf ervaar ik ook prikkels, maar doordat ik met mijn werk kinderen en volwassen help die veel prikkels ervaren tijdens het knippen en ik een grote passie voor mijn werk heb en helpen van mensen, ervaar ik minder prikkels zodat ik mijn werk goed kan uitvoeren.

Ik werk ambulant bij de mensen thuis of op locatie zoals scholen etc. Ga voor meer informatie naar: www.de-ontprikkel-kapper.nl

 

 

Cookie-instellingen