Hoofdmenu
Agenda
Submenu

Hutten bouwen

08-08-2023

Begin

16-08-2023 om 10:00

Einde

16-08-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Natuurcentrum Gorinchem

De LimonadeBrigade gaat weer van start! Op woensdag 16 augustus van 10 tot 12 uur zijn ouders en kinderen van het PeuterCafé uit de binnenstad en de Ouder Kind Inloop uit de Haarwijk van harte welkom op het Natuurcentrum Gijsbert van Andelpark 1 om hutten te bouwen!

Samen kunnen jullie hutten gaan bouwen van kartonnen dozen of samen een mooi kasteel maken. De afgelopen jaren zijn er de meest waanzinnige hutten en kastelen gebouwd en ze worden elk jaar groter. Het bouwwerk kan vervolgens worden aangekleed met lappen stof of mooi worden geschilderd met verf.

Wij zorgen voor heel veel dozen, doeken, verf, plakband en tape. Als jullie je bouwkunst, enthousiasme en samenwerking inzetten, wordt het vast weer een prachtig reusachtig bouwwerk! Zien we jullie ook op de bouwplaats?

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op woensdag- of vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag kwijt. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het PeuterCafé is normaal gesproken op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in De LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Let op: op 16 augustus dus in het Natuurcentrum in Gorinchem.

Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Cookie-instellingen