Hoofdmenu
Agenda
Submenu

Ouder Kind Inloop | Tweetalige Opvoeding | Voorlezen

21-02-2023

Begin

03-03-2023 om 09:30

Einde

03-03-2023 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wijkcentrum Rozenobel, Dukatenplein 2

Anna Eszter Töth brengt een bezoek aan de Ouder Kind Inloop. Zij gaat met de ouders in gesprek over 2-talig opvoeden. Voor vandaag een win, win situatie. De ouders kunnen in gesprek gaan met Anna en de kinderen luisteren naar een verhaal van onze voorleesheld Jantine!

Tweetalig opvoeden, Anna wilt graag deze ochtend ouders helpen en gerustellen door het beantwoorden van vragen. Vragen als: hoe verloopt de ontwikkeling van de woordenschat bij meertalige kinderen? Wat kun je doen als de taalontwikkeling in dit geval achterloopt? Spreek je met je kindje je moeder taal, of juist Nederlands? En wat is het belangr van Voorschoolse educatie, zoals bijvoorbeeld de Peuterspeelzaal?

Iedere vrijdag hebben we een leuke, interessante activiteit om samen te doen en kun je samen met je kindje komen spelen.  Twee keer per maand komt een deskundige meer vertellen over een opvoedthema, kletsen, of wat doen . Kijk in de agenda voor de actuele informatie.

De Inloop is bedoeld voor ouders, verzorgers van kinderen tussen de 0 en de 6 jaar. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Aanmelden is niet nodig, loop gezellig binnen.

Cookie-instellingen