Hoofdmenu

Hollywoud Service Bioscoop

51 keer bekeken

Voor de leukste kinderfilms ga je naar service bioscoop Hollywoud!

Soort activiteit

Binnen
Muziek, film, theater

Leeftijd

Kinderen 4 tot 8
Kinderen 8 tot 12
Kinderen 12+
Hele gezin

Op zoek naar het perfecte uitje voor het hele gezin? Stap binnen in de magische wereld van Hollywoud, waar jullie vanuit jullie comfortabele bioscoopstoelen met één druk op de knop de lekkerste drankjes en versnaperingen kunnen bestellen. Terwijl jullie genieten van jullie favoriete film, kunnen jullie smullen van heerlijke hapjes zoals frietjes, snacks en tosti’s.

Maar dat is nog niet alles! Naast het geweldige filmaanbod biedt Hollywoud ook speciale arrangementen en activiteiten zoals de Hollywoud Boulevard met filmhuisfilms, Hollywoud Culinair en leuke evenementen zoals de Ladies Night en de Kleuterbioscoop. En voor de jarige job organiseren ze fantastische kinderfeestjes!

De bioscoopzalen zijn uitgerust met de nieuwste RealD-schermen, de Ultimate Screens, die jullie meenemen naar een wereld van adembenemende 3D- en 2D-beelden. Zo komt elke film nog meer tot leven!

En laten we het comfort niet vergeten! Hollywoud is voorzien van alle gemakken, inclusief een speciaal luchtbehandelingssysteem dat ervoor zorgt dat de temperatuur en luchtkwaliteit altijd aangenaam zijn.

Nieuwsgierig geworden? Breng dan snel een bezoekje aan Hollywoud en laat je verrassen!

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Op de kaart

Een momentje...
Cookie-instellingen