Hoofdmenu

Kinderboerderij Floreffehoeve

39 keer bekeken

De Floreffehoeve is al sinds het legendarische dierendag van 1994 dé ultieme plek voor gezelligheid in Werkendam! Een plek waar jij en je kind(eren) een onvergetelijke tijd zullen beleven.

Soort activiteit

Buiten
Natuur & dieren
Sport & spel

Leeftijd

Kinderen 0 tot 2
Kinderen 2 tot 4
Kinderen 4 tot 8

Stap binnen en laat je betoveren door onze schattige dierenvrienden die staan te trappelen om jullie te begroeten! Op de kinderboerderij kunnen jullie je de hele dag vermaken, vooral de kleintjes zullen dol zijn op onze fijne speeltuin waar ze lekker hun energie kwijt kunnen (net als de kippen🥚😉). En vergeet niet te genieten van een heerlijke snack tussendoor, zoals een zakje chips of een verkoelend ijsje. Terwijl de kleintjes ravotten, kunnen (o)pa en (o)ma ontspannen met een lekker bakje koffie of thee.

Maar er is meer! Wil je meer leren over de natuur? Geen probleem! Ontdek de leerzame lespakketten voor scholen en laat onze vrijwilligers je meer vertellen over de fantastische dieren. En voor degenen die graag deel willen nemen aan leuke evenementen, hebben we goed nieuws! Deze worden allemaal georganiseerd door de betrokken vrijwilligers.

Of het nu zomer of winter is, de Floreffehoeve is het hele jaar geopend! Zelfs in de winter, hoewel er dan aangepaste openingstijden zijn.

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Op de kaart

Een momentje...
Cookie-instellingen