Hoofdmenu

Via Crea

Bij Via Crea draait alles om het ondersteunen van ouders die zich zorgen maken over de ontwikkeling van hun kind. Met creatieve communicatie zorgen zij ervoor dat je zoon of dochter zich snel weer prettiger voelt.

Categorie

Ouderschap
Algemene jeugdgezondheid

Worstelt je kind met boosheid, heeft het moeite om naar school te gaan of om mee te komen, verloopt het contact met leeftijdsgenoten moeizaam, of kan het zijn of haar gevoelens niet goed uiten? Als ouder kun je je dan behoorlijk machteloos voelen. Je probeert van alles om te helpen, maar niets lijkt echt te werken, en dat raakt je kind ook.

De effecten van creatieve communicatie zijn vaak verbazingwekkend. Wanneer je kind onder begeleiding van een Creatieve Kindercoach een tekening of schilderij maakt, komen er inzichten en oplossingen uit hem- of haarzelf. Wat je kind verbaal niet kan zeggen, wordt via beeldtaal geuit - en dat werkt bevrijdend! Niet alleen merkt jouw kind het verschil, maar ook jullie als ouders, of de leerkracht. Na slechts een paar sessies is het verschil vaak al duidelijk merkbaar voor iedereen.

Vaak willen kinderen graag dingen aan zichzelf veranderen, omdat ze er last van hebben of omdat anderen er iets van vinden. Maar hoe? Tijdens creatieve communicatiecoaching gaan ze actief aan de slag om dit te ontwikkelen: ze bewegen regelmatig, spelen spelletjes, tekenen en schilderen veel, en praten een beetje. Het is niet alleen effectief, maar ook leuk! Wedden dat je kind snel weer wil komen?

Contactgegevens:
Karin Bezemer
Telefoonnummer: 06 23 97 46 84
Mailadres: contact@karinbezemer.nl 
Locatie: Transvaal 36, 4254 BC Sleeuwijk

Afbeeldingen

Cookie-instellingen