Hoofdmenu
Agenda
Submenu

KrijgdeKleertjes Altena

08-03-2024

Begin

08-05-2024 om 09:00

Einde

08-05-2024 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Werf, 4285 CP, Woudrichem

Wees welkom en ruil iedere tweede woensdag van de maand, van 9:00 tot 11:00, kleertjes en speelgoed bij KrijgdeKleertjes Altena, gevestigd in De Werf op 4285CP, Woudrichem.

Bij KrijgdeKleertjes draait alles om hergebruik en duurzaamheid. Ze bieden een plek waar je kleding kunt ruilen, niet alleen om de planeet te helpen door hergebruik, maar ook om mensen te ondersteunen die het moeilijk hebben en geen nieuwe kleren kunnen kopen of die kleding zijn verloren door omstandigheden. En als de kleding niet direct onderling geruild kan worden, gaat deze naar een goed doel, waaronder Stichting Tess.

Ze staan elke 2e woensdag van de maand voor je klaar, van 9.00-11.00 uur. Ontdek een assortiment van babykleding (maat 50-68), babyaccessoires, meisjes- en jongenskleding (maat 68-176), kinderschoenen en zelfs gratis mee te nemen ondergoed, sokken, maillots en hemden. Het aanbod is altijd in beweging, afhankelijk van wat er wordt ingeleverd. Tof hè?

Ben je geïnspireerd en wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ze op via krijgdekleertjesaltena@gmail.com.

Voor de meest recente openingstijden en ruilregels, neem een kijkje op de Facebookpagina van KrijgdeKleertjes Altena.

Bij KrijgdeKleertjes gaat geen enkel kledingstuk verloren. Zelfs de 'afgekeurde' kleding vindt een waardevolle bestemming bij een goed doel, zoals Stichting Tess. Kom langs, ontmoet andere ouders en draag bij aan een betere wereld, één kledingstuk tegelijk.

Links

Cookie-instellingen